Activitati - Anul scolar 2014-2015

Alegeri Consiliul elevilor 2014

Activitati 2014-2015 - Galerie foto

            

  1. Proiecte educationale ale Catedrei de Limba si literatura romana
  2. 20 noiembrie - Elev in Europa
  3. 26 septembrie - Noaptea cercetatorilor

            

1. Proiecte educationale ale Catedrei de Limba si literatura romana

   Lectura este deopotrivă act de cunoaştere şi act de comunicare (implică un rol activ, dinamic al lectorului, angajat într-un dialog cu textul). Înţelegând că educaţia este cel mai frumos dar pe care îl poate dobândi omul şi că aceasta se realizează cel mai bine prin intermediul cărţii, al textului literar, că prin literatură se pot forma şi dezvolta personalităţi, se pot cultiva capacităţi de cunoaştere, de exprimare, gândire, imaginaţie, se pot educa procese afective, motivaţionale şi volitive, considerăm că aceste proiecte educaționale îi vor stimula pe elevi să prețuiască mai mult cartea.
Prin urmare, în contextul unui model didactic al dezvoltării personale, ne propunem ca, prin lectură, să contribuim la formarea de valori şi atitudini pozitive, pentru ca acestea să se răsfrângă ulterior asupra dezvoltării armonioase a personalităţii tinerilor, performeri ai unor competențe sociale esențiale în integrarea optimă în societate precum și în domeniile de activitate alese, în vederea conturării unei cariere. profesionale de succes.


 

            

2. 20 noiembrie - Elev in Europa

   Liceul Teoretic “Ion Neculce” Tg. Frumos, în colaborare cu Asociaţia pentru Ecologie şi Dezvoltare Durabilă Iaşi (AEDD), structura-gazdă a Centrului de Informare Europe Direct Iaşi, a desfășurat activitatea intitulată „Elev în Europa”. Astfel, elevii claselor a VII-a și a VIII-a ale liceului nostru au fost implicați, în data de 20 noiembrie 2015, în diverse exerciții interactive de cunoaștere și de comunicare despre Uniunea Europeană.

  Echipe de câte doi copii au reprezentat câte o țară membră a UE și ne-au povestit tot ce au știut despre aceasta. Parteneriatul cu Centrul de Informare Europe Direct Iași se va derula în perioada 20 noiembrie 2014 - 31 decembrie 2017.


 

            

3. 26 septembrie - Noaptea cercetatorilor


 

 

free pokereverest poker revie
Copyright © 2024 Liceul Teoretic "Ion Neculce" Tg. Frumos. Toate drepturile rezervate.
Realizator: Matrescu Viorel-Lucian - vmat_neculce@yahoo.com.